marți, 6 aprilie 2010

iPad. Un tampon ceva mai scump



Senzational ! S-a lansat mult asteptatul iPad. Nu la noi, in ci in SUA, insa nevoia de spart in figuri isi spune cuvantul aici, in Romania, unde o groaza de persoane "pasionate" de tehnologie se inghesuie sa cumpere tableta minune. Ca doar tot ce e la supra pret e smecher.

Nenea Steve Jobs declara sus si tare ca noul iPad este ceva cu totul nou,revolutionar. Prietene, in America o tine poanta. Nu e nimic revolutionar in produsul asta! E un iPhone mai mare, cu conexiune 3g. Uau, de-a dreptul revolutionar! Si cum produsul asta minune face isterii printre americani, tin sa precizez ca pe piata sunt inca alte cateva tablet pc-uri , la preturi convenabile.

De ce nu mi-as lua iPad:
  1. N-are nici o urma de camera foto. Nu stie sa faca poze, nu stie sa filmeze. Si totusi pretul de pornire e 500 E :))
  2. N-are port usb
  3. Nu e multi tasking. Nici nu ma mir. Copy paste o stii sa faca?
  4. Nu suporta Adobe Flash in browser .
  5. Muzica, filme - ca orice roman, m-am adaptat pirateriei. Nu suport iTunes. In puscaria lui Steve Jobs, va trebui sa platesti pentru fiecare chichineata descarcata.
  6. Nu-mi place tastatura virtuala. Daca esti pretentios, si vrei o tastatura normala, va trebui sa scoti din buzunar inca 130 E,pentru achizitionarea unui astfel de kit. Pe langa acest inconvenient, tastatura touch screen, nu este utilizabila, daca aparatul minune sta pe o masa, deoarece spatele nu este perfect plat.
  7. Nu are iesire HDMI. Bun deci odata intrat in puscaria lui nenea Steve, intrii pe iTunes si descarci o iAplicatie, cum ar fi un film. Si te gandesti ce frumos ar fi sa il vezi pe ecranul unui televizor. Insa grijuliu, nenea Steve vine si iti atrage parinteste atentia: dobitocule, n-ai voie! nu poti !!
  8. Colac peste pupaza, in Romania nu vine cu toate aplicatiile. In tara noastra nasoala,nu vom avea acces la biblioteca din SUA. Nu-i bai, citim libertatea si cancan.. Scump sa fie si il cumparam. Si daca se poate cat mai mare.

Sunt convinsa ca noul produs minune cu nume de tampon (ipad printraducere = tampon) va face furori printre figurantii "pasionati" de tehnologie. Dar cine stie poate noua versiune de iTampon va suferi un upgrade si se va alege cu niste aripioare, devenind revolutionara. Never say never....



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu